Saints Row palaa ensi vuonna – nyt suksitaan Helvettiin

Saints Row IV on saamassa itsenäisen laajennuksen, joka vanhan sukupolven ohella on tulossa myös uusille koneille. Tässä on Gat Out of Hell.

29.8.2014 19:23

Deep Silver ja Volition ovat julkistaneet seuraavan Saints Row -seikkailun. Tammikuun 30.  päivä niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä, Xbox 360:llä, PlayStation 3:lla kuin pc:lläkin hämminkiä saapuu aiheuttamaan Saints Row: Gat Out of Hell.

Deep Silverin mukaan Gat Out of Hell ei ole varsinaisesti kokonaan uusi täysiverinen peli, vaan itsenäinen lisäosa Saints Row IV:lle. Uusin seikkailu onkin siinä mielessä erikoinen, että siinä pääosassa nähdään nyt Johnny Gat ja Kinzie, jotka lähtevät pelastamaan aiempien Saints Row -pelien sankaria Helvetistä Saatanan järjestämältä pakkoavioliitolta.

Gat Out of Hellia ovat työstäneet yhteistyössä sekä edellisistä Saints Row -peleistä tuttu Volition että myös High Voltage Software, joka tunnetaan tähän mennessä lähinnä erilaisista käännösprojekteistaan. Laajennuksessa tutustumaan päästää kokonaan uuteen New Hades -kaupunkiin, joka tuttuun Saints-tyyliin on hulluilulle avoin hiekkalaatikko.Supervoimatkin palaavat ja nyt uusien syntisten aseiden kera.

Päivitys kello 22.17: PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle Gat Out of Hell saapuu osana alkuperäisen Saints Row IV:n uudelle sukupolvelle päivitetty Re-Elected -versiota. Euroopassa kutkin Gat Out of Hell -paketit julkaistaan 30. päivä tammikuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa