Säikäyttikö Arkham? Fallout 4:n pc-vaatimukset julki vasta lähempänä ilmestymistä

Bethesda yrittää välttää Arkham Knightin pc:llä kokemaa kovaa kohtaloa julkistamalla Fallout 4:n laitevaatimukset vasta, kun niistä ollaan varmoja.

15.9.2015 07:57

Fallout 4:n kehittäjä Bethesda näyttäisi oppineen jotain Batman: Arkham Knightin pc:llä taannoin kokemasta kovasta kohtalosta.

Uuden Falloutin pc-version ostoa suunnittelevat fanit kärttävät pelin laitevaatimuksia Twitterissä kärsimättömästi, mutta studion markkinointiosastolla hyörivä Pete Hines pysyy lujana. Vaikka pelin ilmestymiseen on alle kaksi kuukautta, sen pc-vaatimuksista ei olla vielä täysin varmoja, eikä Bethesda halua Hinesin mukaan puhua asian tiimoilta sivu suunsa.

– Kerromme teille kyllä, kun saamme niistä minkäänlaista varmuutta. Emme voi nopeuttaa prosessia. Laitevaatimusten määrittely vaatii yhteensopivuustestejä monenlaisilla eri kokoonpanoilla, Hines vastasi eräälle vaatimusten perään kyselevälle fanille.

Hinesin sanankäänteistä voi kuulla kokemuksen syvän rintaäänen kuminan: mies painottaa Twitterissään vakaasti, ettei laitevaatimusten liian aikaisesta julkistuksesta seuraa koskaan hyvää.

– Emme aio julkaista puutteellista tai virheellistä tietoa ennen kuin vaatimukset varmistuvat. Se olisi vastuutonta, hän totesi.

Fallout 4 julkaistaan 10. marraskuuta pc:n ohella PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Pete Hines (Twitter), VG247

Lisää luettavaa