Sähköinen 2D-toimintapeli Azure Striker Gunvolt iskeytyy Steamiin

3DS-pelinä alkunsa saanut Azure Striker Gunvolt saadaan vielä pc:lle muutamien lisäominaisuuksien kera.

22.8.2015 21:33

3DS-pelinä alunperin maailmaan saapunut 2D-toimintapeli Azure Striker Gunvolt on seuraavaksi kääntymässä pc:lle. Elokuun 28. päivä peli saa julkaisunsa Steamissa, jonka kautta sitä kaupitellaan noin 15 euron hintaan.

Pc:llä Azure Strikerin 3DS-juuria ei olla juuri lähdetty peittelemään, sillä myös tietokoneilla pelin peluu tapahtuu kahta erillistä ”näyttöä” seuraamalla. Pc:llä näyttöjen asettelua voi sentään säätää nyt mieleisekseen, minkä ohella pelin uusin versio sisältää myös muutaman uuden ominaisuuden. Sisuksiinsa Azure Striker Gunvolt saa pc:llä esimerkiksi niin pikapelaamista varten suunnitellun Speedrun-tilan kuin myös mahdollisuuden pelata pelin alkuperäistä japaninkielistä versiota englanninkielisillä tekstityksillä.

Aikeena pelin kehittäneellä Inti Createsilla on myös tukea Azure Strike Gunvoltia pc:llä vielä päivityksillä seuraavan puolen vuoden ajan. Kyseisillä päivityksillä peliin tullaan saamaan vielä ainakin uusi erityisen haastava vaikeustaso, Endless Attack -pelitila sekä nettitilastot Speedrun-tilaa varten

Mikäli Azure Striker Gunvoltin ostaa pc:lle kuukauden sisällä pelin julkaisusta, saa sen mukaan ilmaiseksi pikkupeli Mighty Gunvoltin. Jo aiemmin kyseistä peliä on ollut mahdollista pelata myös 3DS:llä.

Pc:llä Azure Striker Gunvoltin minimivaatimukset näyttävät seuraavilta:

  • OS: Windows XP, 7, 8, 8.1, 10
  • CPU: 2Ghz and higher
  • Memory: 2 GB and higher
  • GPU: Geforce 512 MB and higher
  • HDD: At least 2 GB of free space
  • DirectX: DirectX 9.0c
  • Peliohjain: Microsoft Xbox 360 Controller

Parhaillaan Azure Striker Gunvoltista on työn alla myös jatko-osa. Pelisarjan luonut Inti Creates on myös viime aikoina ollut kiivaasti mukana joukkurahoitettujen Mighty No. 9- ja Bloodstained-pelien työstöstä. Aikoinaan studio on niittänyt mainetta esimerkiksi Mega Man Zero -peleillään.

Lisää luettavaa