Uusi sadan tunnin satsi pelattavaa synkistää The Binding of Isaac -fanien syksyn

The Binding of Isaac: Rebirthin massiivinen Afterbirth-laajennus saadaan ulos ainakin pc:lle vielä lokakuussa.

8.9.2015 23:34

Edmund McMillen ja Nicalis ovat saaneet vahvistettua ensimmäisen julkaisupäivän The Binding of Isaac: Rebirthin tuoreelle Afterbirth-lisäosalle. Jo lähemmäs vuosi sitten alkujaan paljastettu laajennus on pelattavissa Windows-, Mac- ja Linux-koneilla 30. lokakuuta alkaen ja ilmeisesti ainakaan PlayStation 4- ja Vita-version odottelussakaan ei pitäisi mennä myöskään välttämättä hirveän kauaa.

Noin kymmenen euroa kustantavan Afterbirthin pitäisi olla kooltaan varsin massiivinen. Paketin luvataan tuovan The Binding of Isaaciin uutta pelattavaa noin sadan tunnin edestä, mikä näkyy pelissä esimerkiksi uusien varusteiden, vihollisten, kenttien ja huoneiden muodossa. Uusia saavutuksiaan ei ole unohdettu.

Afterbirth lisää peliin jopa pari uutta pelitilaakin. Toinen näistä on kokonaan uudella loppupomolla varustettu Greed Mode, jonka on tarkoitus houkutella pelaajia ottamaan tavanomaista enemmän riskejä suurien palkintojen toivossa. Toinen tuore tila on vastaavasti Daily Run, joka tuo päivittäin pelaajien koettavaksi aina yhden uuden kaikille identtisen kenttäkokonaisuuden, jossa pärjäämällä tarkoituksena olisi osoittaa omat pelitaitonsa kapuamalla muun maailman ohi netin pistelistojen kuninkaaksi.

Yksityiskohtaisen listan Afterbirthin lisistä löytää The Binding of Isaacin kotisivuilta. Ohessa nähtävillä on vuorostaan laajennuksen traileri.

The Binding of Isaac: Rebirthia Wii U:lle ja uusille 3DS-malleille odottaville on nyt myös saatu ilouutisia. Nicalis on nimittäin luvannut, että kyseiset versiot saadaan Eurooppaan 29. lokakuuta. Samoihin aikoihin Euroopassa nähtäneen viimein myös Rebirthin Xbox One -versio, jonka saapumista Nicalis halusi kesällä jostain syystä viivyttää täällä lähemmäksi Nintendo-versioiden julkaisua.

Yhdysvalloissa Xbox- ja Nintendo-pelaajat ovat voineet kauhistella ja nautiskella Isaacia jo heinäkuusta lähtien.

Lisää luettavaa