Saber Interactive mukaan Star Wars: Knights of the Old Republic -uusioversion työstöön

Aspyrin aloittama projekti sai lisävahvistusta amerikkalaiskehittäjästä.

22.5.2022 13:00

Amerikkalaispelitalo Saber Interactive liittyy Aspyrin mukaan työstämään tulevaa Star Wars: Knights of the Old Republic Remakea.

Asia vahvistui molemmat yhtiöt omistavan Embracer Groupin vuosineljännesraportin myötä. Embracerin hallituksessa toimiva Matthew Karch paljasti, että Evil Dead: The Gamen viimeisimpänä kehittänyt Saber Interactive ja KOTOR-projektin aloittanut Aspyr työskentelevät nyt yhdessä uusioversion parissa. Apuvoimat tulevat tarpeeseen, sillä Karchin mukaan projektin kokoluokka on massiivinen.

– Olemme varmoja, että uusioversio tulee olemaan fantastinen, mutta se on samalla massiivisen valtava tuote, joka vaatii paljon ponnisteluja ja aikaa, jotta siitä tulee hyvä. Ja nyt kun kyseessä oleva peli on vanha, itse asiassa todella vanha, meidän täytyi aloittaa työ aivan alusta, Karch tuumi, todeten samaan hengenvetoon, että pelistä tullaan kuulemaan lisää yksityiskohtia seuraavien kuukausien aikana.

Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake julkistettiin alun perin viime vuoden syyskuussa. Julkaisuajankohdasta ei toistaiseksi ole minkäänlaista arviota, joskin KOTOR-uusioversio julkaistaan ensin ajallisena yksinoikeutena PlayStation 5:lle ja pc:lle.

Lähde: YouTube

Lisää luettavaa