Saatanallinen 6.66-päivitys lähestyy – Doom Eternal saa uuden pelitilan ja vähän muutakin

Tarjolla haastavaa arcade-toimintaa sitä kaipaaville.

23.10.2021 13:16

Doom Eternal vastaanottaa tähän asti suurimman päivityksensä ensi viikon tiistaina 26. lokakuuta. Sopivasti 6.66-versionumerolla varustettu päivitys ujuttaa mukaan niin uutta saavutettavaa, moninpeliviilauksia kuin kokonana uuden yksinpelitilan.

Uusi pelitila on Horde Mode, joka on suunniteltu arcade-tyyliseksi pistejahdiksi. Pelattavaa se tarjoaa kolmen eri tehtävän merkeissä, jotka kukin koostuvat useammasta kierroksesta. Ne ajavat pelaajan joko jahtaamaan vihollisia aaltopohjaisissa tai ajastetuissa olosuhteissa, ja myös liikkumispulmia on luvassa. Hyvästä menestyksestä palkitaan tietysti pistein, mutta pärjäämisen kautta avata voi myös ylimääräisiä kierroksia ylimääräisten palkintojen keruuta varten.

Erittäin pikaisen silmäyksen Horde Moden antiin voi ottaa oheisella kiusoittelutrailerilla. Syvemmin tilaan voi tutustua Bethesdan torstaisella verkkolähetyksellä, jossa Doom Eternal -ohjaaja Hugo Martin esittelee Horden saloja. Tilan kunnollinen esittelyyn voi hyptä suoraan tästä klikkaamalla.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa