Skull & Bones sai lopultakin uuden julkaisupäivän – tältä moneen kertaan uudistunut merirosvopeli näyttää nyt

Ubisoft antoi Skull & Bonesille taas julkaisupäivän.

9.12.2023 10:51

Tunnetusti vaikeuksista kärsinyt Skull & Bones saattaa viimeinkin nähdä julkaisupäivänsä.

Ubisoft on antanut merirosvoverkkopelilleen jälleen uuden julkaisupäivän. Uuden julkaisupäivän mukaan Skull & Bonesin on määrä ilmestyä 16. helmikuuta 2024. Tätä ennen peli tulee saataville suljettuun betatestiin, joka on käynnissä 15. – 18. joulukuuta.

Samalla Ubisoft paljasti ennakkotilauskampanjan Skull & Bonesille. Pelin Premium Edition -version ennakkotilaajat pääsevät pelaamaan kolme päivää aikaisemmin. Ennakkopääsyn peliin saavat myös Ubisoft+ -palvelun tilaajat.

Julkaisupäivän lisäksi Ubisoft tarjosi myös syväluotaavan katsauksen Skull & Bones -pelikuvaan. Alla näkyvä traileri esittelee pelin eri osa-alueita taisteluista tehtäviin ja laivan peruskorjauksiin.


Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Skull & Bonesille annetaan julkaisupäivä. Pelin kerrottiin alun perin ilmestyvän jo vuonna 2018, mutta julkaisu venyi mittavien kehityshaasteiden vuoksi. Vuosien varrella isoja suunnanmuutoksiakin nähneen pelin kerrottiin ilmestyvän jo viime maaliskuussa, mutta Ubisoft kertoi alkuvuodesta pelin julkaisun viivästyneen. Uutta julkaisupäivää saatiin kuitenkin odottaa aivan loppuvuoteen asti.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa