Saapuuko Red Dead Redemption 2 Switchille? Ikärajaluokitus paljasti Switch-käännöksen

Julkaistaanko Red Dead Redemption 2 todella Switchille?

26.9.2023 06:16

Red Dead Redemption 2 saattaa tehdä tuloaan Nintendo Switchille.

Alkuperäinen Red Dead Redemption julkaistiin Nintendon konsolille vastikään viime kuussa yhdessä PlayStation 4:n kanssa. Nyt ikärajaluokitus vihjaa myös jatko-osan saapumisesta Switchille.

Brasilialainen ikärajaluokituslautakunta on lisännyt Nintendo Switchin julkaisualustaksi vuonna 2018 ilmestyneelle Red Dead Redemption 2:lle PS4:n, Xbox Onen ja pc:n rinnalle. Luokitus ei anna tämän tarkempaa vihiä mahdollisen Switch-version julkaisuajankohdasta.

Luokituksen paikkansapitävyydestä ei tällä erää ole tietoa, vaan kyseessä voi olla esimerkiksi virheellisesti Red Dead Redemptionin julkaisun yhteydessä tehty merkintä. Red Dead Redemption 2:n kääntämistä Switchille pidetään vähintäänkin haastavana tehtävänä pelin mittakaavan ja visuaalisen laadun vuoksi, mikä pakottaisi kehittäjät tekemään huomattavia kompromisseja pelin sovittamiseksi konsolille. Nintendo Switchille on toki julkaistu myös pilvipalvelusta suoratoistettavia pelejä, mutta toistaiseksi näitä ei ole tuotu Switch-pelaajien saataville Brasiliassa, joten tässä tapauksessa peli tuskin olisi saanut ikärajaluokitusta maassa.

Lähde: VGC

 

Lisää luettavaa