Saapuuko Call of Duty PlayStation Plussaan? Microsoftin kerrotaan tarjonneen Sonylle tilaisuutta tuoda hittipelisarja tilauspalveluun

Microsoftin kerrotaan tarjonneen Sonylle lisää myönnytyksiä.

13.12.2022 11:01

PlayStation Plus -tilaajat saattavat tulevaisuudessa päästä käsiksi myös Call of Duty -peleihin.

Bloomberg-julkaisu kertoo Microsoftin tarjonneen Sonylle lisää myönnytyksiä Activision Blizzard -hankinnan tueksi. Microsoft on jo aikaisemmin kertonut tarjonneensa Sonylle kymmenvuotista sitoumusta, jossa yhtiö sitoutuisi julkaisemaan Call of Duty -pelisarjan tulevat osat myös PlayStation-konsoleille.

Viimeisimpänä myönnytyksenään Microsoftin kerrotaan tarjonneen Sonylle mahdollisuutta tuoda Call of Duty -pelisarja myös PlayStation Plus -tilauspalveluun. Microsoft ei toistaiseksi ole vahvistanut julkisesti kyseistä tarjousta, mutta Microsoftin Xbox Game Pass -tilauspalvelun vaikutukset yhtiöiden kilpailutilanteeseen ovat olleet avainasemassa kauppaan liitetyissä huolenaiheissa. Bloombergin tietojen mukaan Sony ei ole toistaiseksi hyväksynyt tarjousta, vaan yhtiö on tiettävästi edelleen kauppaa vastaan.

Microsoftin tarjoukset eivät ole ainakaan toistaiseksi vakuuttaneet kilpailuviranomaisia. Yhdysvaltain kauppakomissio FTC ilmoitti viime viikolla pyrkivänsä estämään jättihankinnan oikeusteitse. Microsoft taas on kertonut aikovansa puolustaa kauppaa tarvittaessa myös oikeudessa.

Lähde: Bloomberg

Lisää luettavaa