Saagan päätös lähestyy – The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV vahvistui länteen

Trails of Cold Steel -sarjan päätös lähestyy länsimaitakin PS4:llä, Switchillä ja pc:llä.

1.4.2020 20:18

Nihon Falcomin roolipelisarja The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel ei sivuuta länsimaita viimeisimmälläkään osallaan. NIS America on vahvistanut, että se tuo Trails of Cold Steel IV:n PlayStation 4:lle syksyllä 2020 ja pc:lle sekä Switchille vuoden 2021 aikana.

Nelososa toimii eräänlaisena päätöksenä koko Trails of Cold Steelin tarinankaarelle, joka on seurannut The Legend of Heroes -universumissa jo aiemmin pakettiin saatuja Trails in the Sky– ja Crossbell-saagoja. Uusin osa on yhä tietysti vuoropohjainen roolipeli, johon luvataan taisteluviilausten ohella muun muassa sarjan tähän asti suurinta hahmotarjontaa.

Perusversion ohella NIS America lupaa pelistä myyntiin taidekirjalla, ääniraidalla, taidekorteilla ja julisteella kyllästetyn Limited Editionin. Pelin ensimmäisten joukossa hankkiville tarjotaan perusversion sijaan toki niin sanottua Frontline Editionia, johon mahtuu mukaan taidevihkonen ja oma ääniraita-CD:nsä.

Japaniin Trails of Cold Steel IV saatiin jo syksyllä 2018 ja siellä onkin valmistauduttu jo uuteen Trails-osaan nimeltä The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki (Trails of the Beginning).

Lisää luettavaa