Saadaanko New Vegas -kehittäjiltä lisää Falloutia? Obsidian Entertainmentin perustaja haluaisi palata pelisarjan pariin

Feargus Urquhart kommentoi mahdollista Fallout-peliä.

22.1.2023 14:27

Fallout: New Vegasin kehittäjänä tunnettu Obsidian Entertainment haluaisi tehdä jatkoa postapokalyptiseen roolipelisarjaan.

Studion perustaja Feargus Urquhart on kommentoinut Fallout-pelin kehittämistä äskettäin antamassaan haastattelussa. Urquhartin mukaan Obsidianilla ei tällä hetkellä ole konkreettisia suunnitelmia Fallout-pelin kehittämisestä, sillä studion kädet ovat täynnä töitä muiden projektien parissa.

– Emme kehitä Falloutia, emmekä ole keskustelleet siitä, millainen se voisi olla, Urquhart kommentoi.

Toistaiseksi studio työstää vielä viime vuonna ilmestynyttä Groundedia sekä tulevia roolipelejään Avowedia ja Outer Worlds 2:ta, joilla ei tällä hetkellä ole julkaisupäivää. Urquhartin mukaan Obsidian voisi kuitenkin olla valmis harkitsemaan uusia projekteja vuoden loppupuolella.

Urquhart kertoo olevansa edelleen halukas tekemään uuden osan Fallout-pelisarjaan.

– Rakastaisin päästä tekemään uutta Fallout-peliä ennen kuin jään eläkkeelle. En tiedä vielä, milloin se koittaa, minulla ei ole vielä päivämäärää sille.

– Toiveeni on, että niin käy, mutta meidän täytyy vain odottaa.

Aikaisemmin myös Fallout: New Vegasin ohjaajana toiminut Josh Sawyer kertoi olevansa kiinnostunut työskentelemään taas Falloutin parissa. Viime vuonna Pentiment-pelin valmiiksi saaneen Sawyerin seuraavasta projektista ei tällä erää ole tietoa.

Pelisarjan oikeudet omistava Bethesda taas on kertonut Fallout 5:n saapuvan vasta joskus The Elder Scrolls VI:n julkaisun jälkeen. Kummallakaan pelillä ei ole julkistettua julkaisuajankohtaa.

Lähde: Game Pressure

Lisää luettavaa