Rytmiräiskintöjen legenda Rez palaa PS4- ja virtuaalitodellisuuspelinä – myös joukko muita PS VR -nimikkeitä julki

Legendaarinen Dreamcast-peli Rez palaa virtuaalitodellisuutta tukevana Playstation 4 -nimikkeenä.

6.12.2015 05:15

Rytmikäs räiskintäklassikko Rez on tekemässä tuloaan PlayStation 4:lle. Ensi vuoden puolella pelistä saadaan ulos uusi Rez Infinite -versio, joka päivittää klassikon aina vain paremman näköiseksi sekä myös yhteensopivaksi virtuaalitodellisuuden kanssa. Rez Infinite on pelattavissa nimittäin perinteisen näköradion ohella myös PlayStation VR -laseilla.

Klassikon luoneen Tetsuya Mizuguchin mukaan Rez Infinite tukee normaalilla televisiolla pelatessa 60 ruutua sekunnissa pyörivää ruudunpäivitystä ja 7.1 surround-ääntä. PlayStation VR:llä vuorostaan ruudunpäivitys käytännössä tuplataan, kun taas äänimailma on koettavissa 3D-audiona.

Noin muuten peli vaikuttaisi olevan varsin tuttu ilmestys, jos peliin on joskus törmännyt sen 14 vuoden elinajan aikana Dreamcastilla, PlayStation 2:lla tai Xbox 360:llä. Lähinnä uutta sisältöä peliin tuo uusi Area X -alue.

Rez Infinite ei ollut kuitenkaan ainut uusi PlayStation VR:lle tällä viikolla vahvistettu peli. Osana PlayStation Experience -yhteisötapahtumaansa Sony sai mahdollisuuden tuoda näytille nimittäin jälleen varsin laajan kavalkaadin virtuaalitodellisuusuutuuksia. Näiden joukkoon mahtui tällä kertaa esimerkiksi järkälemäisen kivihahmon ohjaamiseen keskittyvä Golem, varsin itseselitteinen 100ft Robot Golf ja Ubisoftin Eagle Flight -lentopeli. Trailereita esitellyistä tuotoksista voi katsastaa ohesta.

Lisää luettavaa