Rytmipeli Project Rap Rabbittin joukkorahoitus meni reisille, tulevaisuus epävarma

Masaya Matsuuran ja Keiichi Yanon uusi Project Rap Rabbit -peli epäonnistui saamaan joukkorahoitusta, mutta kehittäjät yrittävät silti löytää vielä keinon tuoda luomuksensa maailmaan.

20.6.2017 23:37

Kickstarteriin noin kuukausi sitten saapunut rytmipeli Project Rap Rabbit on epäonnistunut saamaan kasaan taivoittelemansa joukkorahoituspottia. Pelille yritettiin kerätä joukkorahoituspalvelun kautta 855 000 punnan edestä tukea, mutta lopulta se sai kokoon vain hieman reilut 162 000.

Tällä hetkellä Rap Rabbittin tulevaisuus onkin hieman epäselvä. Koska joukkorahoitus epäonnistui, ei pelin kehitystä voida jatkaa ainakaan toistaiseksi. Epäonnistumista käsittelevässä Kickstarter-viestissään kehittäjät ovat kuitenkin todenneet, etteivät ole halukkaita jättämään luomustaan vain kuolemaan varsinkaan nyt, kun se on saatu näkyvästi ihmisten tietoisuuteen.

Tarkoituksena Project Rap Rabbitin on ollut olla seuraava peli PaRappa the Rapperin luoneelta Masaya Matsuuralta ja Gitaroo Man– sekä Elite Beats Agents -konkari Keiichi Yanolta. Peliä kaavailtiin alustavasti PlayStation 4:lle ja pc:lle, joskin Switch-versio asetettiin myös mahdollisuudeksi, mikäli rahoitusta olisi tullut yli tavoitteiden.

Minkäänlaista pelikuvaa Project Rap Rabbittista ei vielä sen Kickstarter-kampanjan aikana nähty. Oheinen video havainnollisti kuitenkin konseptimuodossa, mitä sen olisi suurinpiirtein tarkoitus tarjota.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa