Rytmin valtaama Final Fantasy sukeltaa Square Enixin roolipelihistoriaan

Square Enix on ottanut toden teolla ilon irti Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Callista julkaisemalla peliin musiikkia myös musita roolipeleistään.

8.1.2015 21:30

3DS-rytmipeli Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call ei ole enää toviin ollut vain Final Fantasy -sarjan lumoavia sävelmiä juhliva peli, vaan myös Square Enixin roolipelihistorialle kumartava tuotos. Joulun alla peli laajeni niin Bravely Default-, Secrect of Mana-, Chrono Trigger– kuin myös SaGa-aiheisilla kappaleilla ja nyt tammikuussa vierailuteema on jatkunut vielä muutaman uuden kappaleen muodossa.

Uusimmista lisäsisältökappaleista erikoisimmat ilmestykset ovat tällä kertaa peräisin SaGa Frontierista, Seiken Dentsetsu 3:sta ja Xenogearsista, joista yksikään ei ole koskaan löytänyt virallisesti tietään Eurooppaan asti. Kuten nimestä voi myös päätellä, ei Secret of Manalle jatkoa tarjonnutta Seiken Densetsu 3:a nähty koskaan myöskään edes Amerikassa.

Kokonaisuudessaan lista uusista kappaleista näyttää seuraavalta. Kukin niistä maksaa euron kappaleelta.

  • Final Fantasy VII – (Opening) Bombing Mission
  • Final Fantasy XIV – Primal Judgment
  • Mystic Quest – In Search of the Sword of Mana
  • SaGa Frontier – Last Battle T260G
  • Seiken Densetsu 3 – Sacrifice Part Three
  • Xenogears – Soaring

 

Ainakin Japanissa Theatrhythm-sarja vaikuttaa jo vakiinnuttaneensa paikkansa markkinoille. Jo maaliskuussa maassa julkaisunsa on nimittäin saamassa myös Theatrhythm Dragon Quest.

Ohessa traileri joulun alla julkaistuista lisäkappaleista.

Lähde: Square Enix Blog

Lisää luettavaa