PlayStationin Uncharted-videopelihitteihin pohjaavaa elokuvaa tähdittävä Mark Wahlberg kertoo, että häntä on jo kehotettu ryhtymään valmistautumaan jatko-osan kuvauksia varten. Tarkemmin sanottuna tuotantostudio on patistanut häntä aloittamaan viiksiensä kasvatusta.

Wahlberg esittää aarteenmetsästystarinan elokuvaversiossa Victor Sullivania, päähenkilö Nathan Draken (Tom Holland) seikkailukumppania. Naughty Dogin videopeleissä yksi hahmon tunnistettavimmista fyysisistä piirteistä on juurikin hänen viiksensä.

”Sain — puhelun, että [studion edustajat] ovat saaneet käsikirjoituksen käsiinsä. En saa kasvatettua itse partaa tai viiksiä, mutta he sanoivat ’Ryhdy kasvattamaan viiksiäsi. Siinä kestää kuitenkin hetki.'”, näyttelijä kertoo naureskellen.

Wahlberg ja elokuvan muu tekijätiimi sai videopelisarjan faneilta kritiikkiä ensimmäisen osan ilmestyttyä, kun Sully nähdään tutussa viiksekkäässä ilmeessään vain lyhyessä lopputekstikohtauksessa. Nyt näyttelijä on kuitenkin vahvistanut jo aiemmassa haastattelussaan, että seuraavassa elokuvassa Sullylla tullaan näkemään tuttu kasvokarvoitus koko tarinan ajan.

Toisen Uncharted-valkokankasseikkailun kuvaus- tai julkaisuaikataulusta ei vielä toistaiseksi ole tarjolla enempää tietoa, mutta projektin esituotanto vaikuttaa olevan etenemässä edelleen hyvää vauhtia.

Ensimmäisen Uncharted-elokuvan virallisen trailerin pääsee katselemaan alta.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa