Ruuti uupuu mutta rähinä käy – tältä näyttää Bethesdan verkkopeli BattleCry

Bethesdan lähitaisteluun nojaavasta BattleCry-verkkomoninpelistä on tarjolla ensimmäinen satsi videoitua pelikuvaa,

2.11.2014 04:45

Alkukesästä Bethesdan toimesta julkistettu verkkomoninpeli BattleCry on saanut ensimmäisen peliin syvemmin pulahtavan esittelyvideon. Tuoreen pätkän toimesta selväksi tehdäänkin nyt varsinkin, miten pelin nettimatsit perusteiltaan toimivatkaan.

BattleCry ei lähde jahtaamaan menestystä niinkään verkkoräiskintöjen joukosta, vaan sen sijaan peli nojaa pääasiallisesti enemmän lähitaisteluihin. Pelin perushahmoluokkien joukkoon lukeutuukin näin ollen esimerkiksi jättimäistä miekkaa heiluttava tankki kuin myös hiipivä selkäänpuukottaja, ja pelin merkittävä pidemmän matkan taisteluun luottava tech sniper -hahmoluokka räiskii sekin lähinnä vain jousipyssynsä avulla.

Pc:lle matkalla oleva BattleCry on tarkoitus saada beetatestiin vuoden 2015 puolella. Ensimmäisenä sitä päästään pelaamaan Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Mukaan voi kuitenkin jo hakea pelin kotisivujen kautta.

Peli tulee olemaan ilmaiseksi pelattava. Sitä on kehittänyt osuvasti nimetty Teksasissa sijaitseva BattleCry Studios, jolle tuotos on sen ensimmäinen peliprojekti.

Lisää luettavaa