RuneScapen maailma kasvaa mittavan laajennuksen merkeissä

RuneScapen maailmassa sattuu ja tapahtuu uudella Lost City of Elves -laajennuksella.

11.8.2014 21:16

Brittikehittäjä Jagex on julkistanut uuden laajennusosan selainpohjaiseen RuneScape-massiiviroolipeliinsä. Lost City of the Elves -nimellä kulkeva kokonaisuus saapuu peliin kolmessa osassa, joista ensimmäisen pitäisi olla myös jo saatavilla alkuviikosta.

Lost City of Elves lisää RuneScapen maailmaan sen tähän mennessä suurimman kaupungin sekä myös muun muassa uuden kampanjan, lisää minipelejä ja uusia aseita. Sisältö on erityisesti suunnattu kokeneimmille runescapesteille ja sen on määrä saattaa loppuun alkujaan vuonna 2002 startannut Elf Quest -tarinajatkumo.

Seuraava palanen laajennuksesta julkaistaan syyskuussa ja viimeinen lokakuussa.

Laajennus on luotu osin Jagexin Player Power -ohjelman avittamana. Seitsemän kuukautta sitten käynnistetty ohjelma on tarjonnut RuneScape-yhteisölle mahdollisuuden äänestää monista yksityiskohdista, jotka on lopulta ujutettu RuneScapen maailmaan.

Jagex on raportoinut, että osin Player Powerin ansiosta sekä RuneScapen tilaaja että aktiivikäyttäjien määrä on tänä vuonna ollut hyvässä kasvussa.

Vuosi sitten Jagex julkaisi pelistään RuneScape 3 -version, joka päivitti sitä mittavasti niin pelillisesti kuin graafisestikin.

Lähde: Jagex

Lisää luettavaa