RuneScape sai pimeän puolen – murhanhimoinen DarkScape julkaistiin

RuneScape on saanut rinnalleen uuden DarkScape-seikkailun, jossa PvP on aina päällä ja näin ollen myös kuolema ja kallisarvoisten varusteiden menetys on jatkuva uhka.

18.9.2015 19:18

RuneScape-kehittäjä Jagex on julkaissut uudenlaisen sivuversion jo lähes 15 vuotta vanhasta massiiviroolipelistään. Synkästi DarkScapeksi kutsuttu uutukainen on tekijöilleen kokeellinen tuotos, jossa mahdollisuus tappaa toisia pelaajia on jatkuvasti pelimaailmassa päällä.

Ilmaiseksi pelattavissa oleva DarkScape pohjautuu täysin RuneScapeen jo ennalta luotuun sisältöön ja se itse asiassa päästääkin kokemaan ilmaiseksi sellaisia asioita, jotka on pääpelissä lukittu kuukausimaksun taakse. Koukkuna pelissä on kuitenkin se, että pelaajat eivät ole missää kunnolla turvassa ja kaikki tavarat, mitä he kantavat mukanaan, ovat menetettävissä kuoleman kautta. Pelimaailmassa turvaa voi toki koettaa hakea liikkumalla esimerkiksi tekoälysotilaiden lähettyvillä, mutta sekään ei aina takaa selviytymistä.

Maailmaltaan DarkScape koostuu kolmesta vaarallisuutensa ja taloutensa mukaan jaetusta sektorista. Mitä syvemmälle pelien vaarallisimmille alueille pelaajat onnistuvat pääsemään, sitä arvokkaampia palkintoja he voivat saada käsiinsä. Idean siivittämänä yhteistyön tekeminen muiden pelaajien kanssa onkin ehdottomasti yksi asia, johon pelaajia kannustetaan, mutta yhtälailla koskaan ei voi olla varma, milloin kaverin puukon löytää omasta selästään.

Pelaamaan DarkScapea pääsee osoitteessa darkscape.runescape.com. Pelaaminen luonnistuu perinteistä RuneScape-tunnusta käyttämällä.

Lähde: Jagex

Lisää luettavaa