RuneScapesta tuttu brittikehittäjä Jagex on julkistanut uuden suosittuun massiiviroolipeliinsä pohjautuvan pelin. Ensi vuoden puolella niin Windowsille, OS X:lle, tableteille kuin kännyköillekin tupsahtamassa on virtuaalikorttipeli Chronicle: RuneScape Legacy.

Korttipeleille tyypilliseen tapaan RuneScape Legacy on tarjoamassa tietysti moninpelaamista tukevan pelielämyksen, mutta paljolti pelissä näytetään keskittyvän myös jonkinlaiseen yksinpeluuseenkin. Jagexin mukaan peli on varustettu tehtäväosuuksilla, joiden yhteydessä pelaajat voivat elää läpi omia miniatyyrikokoon ujutettuja rooliseikkailujaan.

– Olemme kehittäneet Chronicle: RuneScape Legendsia hiljaisuudessa vuoden alusta asti varmistaaksemme, ettei siitä tule vain hauska ja mukaansatempaava pelikokemus, vaan myös sellainen, joka punoutuu yhteen RuneScapen rikkaan maailman kanssa. Odotamme innolla, että voimme kertoa lisätietoja pelistä lähikuukausina erityisesti Chroniclesin tabletti- ja mobiilidebyyttiin liittyen, pelin pääsuunnittelija James Sweatman kertoo.

Toistaiseksi ainoan kurkistuksen RuneScape Legacyyn tarjoaa ylhäällä nähtävillä oleva ensimmäinen kuva uutukaisesta.

Lähde: Jagex

Lisää luettavaa