Runeblade – älykellopeli Suomesta

Applen tässä kuussa julkaistava älykello saa omat pelinsä ja yksi niistä on kotimainen Runeblade.

10.4.2015 13:00

Remedyn, Digital Chocolaten ja Rovion entisistä työntekijöistä koostuva helsinkiläinen Everywear Games julkaisee ensimmäisen Apple Watch -pelinsä tässä kuussa. Studio perustettiin viime vuoden joulukuussa ja se on erikoistunut pelien tekemiseen älypuhelimille.

Studion ensimmäinen peli on nimeltään Runeblade. Kyseessä on älykellopelaamiseen soveltuva kevyt fantasiaseikkailupeli roolipelielementeillä varustettuna. Pelaajien tehtävä on estää muinaista uhkaa aiheuttamasta maailmanloppua taistelemalla erilaisia olentoja vastaan ja kehittämällä hahmoaan kokemustasojen, uusien taikojen, varusteiden ja voimien avulla.

– Halusimme Runebladella tarjota uudenlaisen pelikokemuksen älykelloille. Peli on suunniteltu pelattavaksi nopeissa, 5-15 sekunnin sessioissa ja kehittyy pikkuhiljaa pelaajan edistyessä, kertoo Everywear Gamesin toimitusjohtaja Aki Järvilehto.

Runeblade ilmestyy ilmaisena latauksena Apple Watchille myöhemmin tässä kuussa. Peliä on tarkoitus päivittää säännöllisesti uudella sisällöllä julkaisun jälkeen.
 

Lisää luettavaa