Roppakaupalla säteilevää kauhua – katso puoli tuntia pelikuvaa Chernobylitesta

Kickstarteriin ilmestyneestä Chernobylitesta on alettu tarjota roimasti esiteltävää materiaalia.

19.4.2019 23:12

Puolalaiskehittäjä The Farm 51 on ryhtynyt tarjoilemaan runsaasti materiaalia nähtäväksi uudesta Chernobylite-selviytymiskauhupelistään. Tällä viikolla pelistä tupsahti julkisuuteen peräti 30 minuutin pelikuvamaistiainen, mitä edelsi reilu viikko sitten myös tarinatraileri.

Materiaalin paljous johtuu pelille avatusta Kickstarter-kampanjasta, joka on kirjoitushetkellä saavuttamassa juuri 100 000 dollarin tavoitteensa. Pelikuvavideo onkin napattu Chernobyliten varhaisesta noin 1-2 tuntia kestävästä demosta, joka on tarkoitus tuoda Kickstarter-tukijoiden ulottuville toukokuussa.

The Farm 51:n suunnitelmissa olisi tuoda Chernobylite sen konsoleille ja pc:lle. Varhaisjulkaisua kehittäjät kaavailevat pc:lle tällä hetkellä marraskuulle ja viimeistellä se vuoden 2020 loppupuolella.

Ennen Chernobylitea The Farm 51 on työstänyt esimerkiksi pelit Get Evenin ja Painkiller: Hell & Damnationin. Sen käsissä hahmonsa on saanut myös oikean elämän Tšernobylin virtuaalitodellisuuteen mallintanut Chernobyl VR, johon täyty pohja- ja skannaustyö toimii pohjana myös Chernobylitelle.

Lähd: Kickstarter

Lisää luettavaa