Roolipeliyllättäjä Divinity: Original Sin on saamassa jatkoa

Divinity: Original Sin II on parhaillaan kehitteillä. Sen valmistuminen on tosin kiinni jälleen Kickstarterista.

12.8.2015 15:23

Belgialainen pelitalo Larian Studios on julkistanut jatko-osan viimevuotiselle yllätyshitilleen Divinity: Original Sinille. Aiemman roolipelin tapaan myös Divinity: Original Sin II on tarkoitus rahoittaa Kickstarterissa, jonne peli matkaa elokuun 26. päivä.

– Yhteisömme oli kriittinen osa [alkuperäisen] pelin menestystä. Uskon, että ilman saman yhteisön tukea meidän on hankala saavuttaa tavoitteitamme, jotka olemme asettaneet Divinity: Original Sin 2:lle. Teemmekin parhaamme vakuuttaaksemme yhteisömme palaamaan, Larian-johtaja Swen Vinckle selittää blogissaan.

Kirjoitushetkellä Divinity: Original Sin II on jo olemassa varhaisen prototyypin muodossa, jota Larianin on aikeissa esitellä kahden viikon päästä Seattlen PAX Prime -messuilla. Varsinaiset yksityiskohdat uudesta projektista ovat muuten vielä vähissä, mitä nyt Vinckle on vakuutellut, että tulossa olisi Larianin toistaiseksi suurin ja kunnianhimoisin peli. Tämän on mahdollistamassa kehittäjien aikeet rakentaa jatko-osa Original Siniin pohjautuvalle perustalle.

Vielä ennen pelin Kickstarter-kampanjan alkua pelaajat voivat käydä Larianin kotisivuilla ehdottomassa lahjoituspalkintoja, joita Kickstarterin yhteydessä tukijoille voitaisiin tarjota. Vincklen mukaan mikäli Original Sin II:n Kickstarter ei onnistu, pakottaa se kehittäjät palaamaan suunnittelupöydän ääreen miettimään uusiksi lähestymistapaansa pelille.

Divinity: Original Sin II:n lisäksi Larian on viime aikoina valmistellut myös Divinity: Original Sin – Enhanced Editionia. Uusi versio ensimmäisestä Original Sinista lisää peliin muun muassa uudelleen kirjoitetun tarinan, uusia tehtäviä, lisää hahmoja sekä paranneltua grafiikkaa ja ääniä. Pc:n ohella se nähdään myös sekä PlayStation 4:llä että Xbox Onella. Pelin jo omistavat saavat Enhanced Editionin ilmaisen päivityksen muodossa.

Lähde: Swen Vincke

Lisää luettavaa