Roolipeliyllättäjä Divinity: Original Sin ehostuu ja saavuttaa konsolit loppukuusta

Divinity: Original Sinin peluu konsoleilla onnistuu vielä kuluvan kuun viimeisellä viikolla. Pc-versiokin ehostuu siinä samalla.

5.10.2015 17:07

Belgialaiskehittäjä Larian Studios on saanut vahvistettua julkaisupäivän Divinity: Original Sin -roolipelinsä ehostetulle Enhanced Edition -versiolle. 27. lokakuuta alkaen peliä päästään pelaamaan uudistetussa kuosissa niin pc:llä, Xbox Onella kuin myös PlayStation 4:lläkin.

Konsoleiden ja Linux-koneiden osalta tämä on ensimmäinen kerta, kun Original Sin saadaan kyseisille alustoille, kun taas Windows- ja Mac-koneilla ehostettua versiota tarjotaan alkuperäisen pelin omistajille ilmaiseksi. Enhanced Edition hioo niin pelin tarinaa, taistelu- ja rakennusjärjestelmiä kuin tehtävätarjontaakin uuteen kuosiin ja tarjoaa samalla nyt myös täysin ääninäytellyn hahmotarjonnan pelaajien kuultavaksi.

Virallisen täysverisen debyyttinsä Divinity: Original Sin teki pc-markkinoilla viime vuoden kesäkuussa oltuaan tovin saatavilla ensin early access -muodossa. Huljalleen se nousikin erääksi viime vuoden yllätyshitiksi. Alkujaan peli rahoitettiin Kickstarterissa, jonka kautta Larian keräsi hiljattain Divinity: Original Sin 2:n kehitystä varten yli kaksi miljoonaa dollaria.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa