Roolipelisarjan uudistaja niittää menestystä – Tales of Arisea myyty jo 2 miljoonaa kappaletta

Bandai Namcon roolipelisarjan uusin osa tuntuu kiinnostavan pelaajia.

29.4.2022 17:38

Pitkäikäisen japanilaisroolipelisarjan uusin osa Tales of Arise jatkaa vahvemmanpuoleista menestystä. Bandai Namcon viime vuoden lopulla ilmestynyttä peliä on myyty tuoreen ilmoituksen mukaan 2 miljoonaa kappaletta.

Luku on noussut edellisestä puolen vuoden takaisesta ilmoituksesta noin puolella miljoonalla, ja sen kerrotaan kattavan Tales of Arisen sekä fyysisten että digitaalisten pelien myynnit. Arise ylitti ilmestyessään miljoonan myydyn kappaleen rajan nopeammin kuin yksikään sarjan aikaisempi osa, ja kokonaismyynneiltäänkin se alkaa lähestyä sarjan tähän asti menestyksekkäintä osaa, joka remasterointinsa kera on Tales of Vesperia noin 2,8 miljoonalla myydyllä pelillä.

Myyntiluvut julkistettiin pelin virallisella Twitter-tilillä oheisen kiitosviestin kera.

PlayStationeille, Xboxeille ja pc:lle ilmestynyt roolipeli herätti ilmestyessään huomiota edeltäjistään uudistuneella ja modernisoituneemmalla otteellaan.

Tales of Arise onnistuu pitkästä aikaa valamaan uskoa sarjan tulevaisuuteen. Sen uudistukset ovat tarkkaan harkittuja ja lähes poikkeuksetta positiivisia, ja niiden voimalla sen voisi kuvitella hurmaavan niin vanhat fanit kuin uudetkin tuttavuudet, todettiin myös Pelaajan taannoisessa arvostelussa.

Lähde: Bandai Namco (Twitter), Eurogamer

Lisää luettavaa