Roolipelisarjan muodonmuutos lähestyy – Valkyrie Elysium levittää siipensä syksyllä

Valkyrie Profile: Lenneth tuodaan samalla saataville PlayStation 5:lle ja 4:lle.

7.7.2022 14:12

Valkyrie Profile -sarjaa tovin tauon jälkeen jatkava Valkyrie Elysium on päivätty. Tuore traileri vahvistaa, että uutuusroolipeli tupsahtaa saataville ensin PlayStation 5:lle sekä PlayStation 4:lle syyskuun 29. päivä, mistä se jatkaa Steamiin 11. marraskuuta..

Traileri jatkaa samalla Elysiumin tarinasta vihjaamista ja antaa tähän asti parhaimman silmäyksen myös sen toimintaan. Sarjan aiempiin pääosiin nähden Elysiumista tekee erikoisen se, että peli vaihtaa vuoropohjaisen taistelemisen nyt reaaliaikaisempiin ja näin astetta suorempiin yhteenottoihin. Kuten traileri kuitenkin vahvistaa, ei se tarkoita, etteikö päähenkilön rinnalle päästäisi edelleenkin hankkimaan muun muassa erilaisia tukitaistelijoita.

Myyntiin Valkyrie Elysiumista saadaan PlayStationeilla noin 70 euron perusversion ohella myös 85 euron hintainen Digital Deluxe Edition, jota pääsee pelaamaan kolme vuorokautta aikaisemmin. Se pitää sisällään myös ylimääräisen miekkavarusteen sekä PS5:llä ja PS4:llä pelattavan digitaalisen version Valkyrie Profile: Lennethista,

Valkyrie Profile: Lenneth oli aikoinaan PSP:lle tehty versio aivan alkuperäisestä PS1:llä nähdystä Valkyrie Profile -seikkailusta. Peli on määrä tuoda PlayStation Storessa myyntiin myös erikseen. Kuvia siitä on tarjolla ohesta yhdessä tuoreimpien Elysium-otosten kanssa.

Sarjan luoneen tri-Acen sijaan Valkyrie Elysium on tällä kertaa Naruto to Boruto: Shinobi Striker– ja Samurai Jack: Battle Through Time -kehittäjä Soleilin käsialaa. Myöhemmin lokakuussa tri-Acelta ollaan saamassa pihalle Star Ocean -sarjan uusin osa The Divine Force.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa