Roolipelisarja Hyperdimension ujuttautuu länsimaisiin PS4-konsoleihin ensi vuonna

Hyperdimension-sarja näyttää voivan hyvin lännessä, sillä nyt sarjan ensimmäinen PlayStation 4 -osa on vahvistunut sekä Eurooppaan että Amerikkaan.

2.9.2015 22:59

Japanilainen roolipelisarja Hyperdimension Neptunia on palaamassa länteen jälleen ensi vuoden alussa. Tuolloin sarjan julkaisija Idea Factory on kiikuttamassa niin Amerikkaan kuin Eurooppaankin Megadimension Neptunia VII:n, joka on sarjansa ensimmäinen PlayStation 4:lle saapuva osa.

Uusimmassa pelissä juoni on jaettu tällä kertaa kolmeen osaan, joista kukin keskittyy kertomaan tarinan omasta ulottuvuudestaan. Pelisarjan taistelut on vuorostaan päivitetty tukemaan nyt sankarien uudenlaista NEXT-olomuotoa, minkä lisäksi ainakin osaa vihollisista pääsee tällä kertaa myös leikkaamaan palasiksi näitä heikentääkseen.

Pelin englanninkielisen version pitäisi saapua jälleen kerran myyntiin sekä fyysisessä että ladattavassa muodossa. Japaniksi peliä on ollut mahdollista pelata aina viime huhtikuusta lähtien nimellä Hyperdimension Neptunia Victory II.

Sarjan edellinen pääosa, Hyperdimension Neptunia Victory, julkaistiin Euroopassa PlayStation 3:lle vuonna 2013 ja ehostettuna Vitalle tänä vuonna. Pelistä on tarkoitus saada myös Steam-versio vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Idea Factory

Lisää luettavaa