Roolipelilegendan siivellä lentänyt Ultima Forever ei olekaan ikuinen

Edesmenneen Mythic-studion Ultima Forever -rooliseikkailu lynkataan.

1.8.2014 17:24

Electronic Artsin ilmainen mobiiliroolipeli Ultima Forever on saapumassa tiensä päähän. Pelin virallisilla foorumeilla julkaisija on levittänyt tietoa, että pelin palvelimet sulkeutuvat elokuun 29. päivä ja näin ollen myös pelin peluu loppuu siihen paikkaan.

– Tämä oli erittäin hankala päätös tehdä. Olemme olleet pelin mukana niin ala- kuin ylämäissäkin ja toivomme, että nautitte sen pelaamisesta yhtä paljon kuin me sen tekemisestä, EA:n edustaja saneli.

Vielä ennen sulkeutumistaan Ultima Forever kokee muutamia muutoksia toiminnassaan. Ensinnäkin sen sisuksista löytyvä kauppapaikka lakkaa myymästä oikealla rahalla saatavaa tavaraa välittömästi, minkä ohella pelin peluuta myös helpotetaan esimerkiksi helpommin saatavilla palkinnoilla ja kulta-avaimilla.

Legendaariseen Ultima IV:ään ”pohjautunut” Ultima Forever oli Mythic Entertainmentin kehittämä tuotos, joka tuotiin iOS:lle aika tarkalleen vuosi sitten. EA sulki Mythicin viime toukokuussa jättäen studion viimeiseksi peliksi pahamaineisen mobiililaitteille julkaistun Dungeon Keeperin. Mythic tunnettiin myös sellaisista peleistä kuin Dark Age of Camelot ja Warhammer Online: Age of Reckoning.

Lähde: Ultima Forever Forums

Lisää luettavaa