Obsidian Entertainmentin roolipeli Project Eternity on toistaiseksi eniten rahaa kerännyt peliprojekti Kickstarterissa.

Tänään viimeiset roponsa palvelusta kerännyt peli sai yksinomaan Kickstarterin kautta kasaan 3 986 929 dollaria. Kyseessä on noin 600 000 dollaria enemmän kuin mitä joukkorahoitusbuumin pelialalla aloittanut Double Fine keräsi seikkailupeliään varten. Schaferin ja kumppanien teos pysyi rahoitetuimpa Kickstarter-peliprojektina aina tähän päivään asti.

Android-konsoli Ouya jättää edelleen toki molemmat projektit taakseen. Se keräsi Kickstarterissa kasaan yhteensä 8 596 474 dollaria.

PayPal-lahjoitusten kautta Obsidian on kerännyt varoja yli 140 000 dollarin edestä. Tämä tarkoittaa, että peli kokosi kaiken kaikkiaan noin neljä miljoonaa dollaria, mikä antaa Obsidianille mahdollisuuden lisätä peliin kaiken lupaamansa ylimääräisen materiaalin ja jopa hioa peliä oikein olan takaa. Luvassa on nyt muun muassa niin kaksi suurta kaupunkia sekä enemmän hahmoluokkia ja pelimuotoja.

Roolipeliprojekti Project Eternityn on luvattu tuovan yhteen parhaimpia elementtejä peleistä kuten Baldur’s Gate, Icewind Dale ja Planescape: Torment. Obsidianilta pitäisikin löytyä ainakin jonkinlaiset rahkeet tähän, sillä pelitalo työllistää edelleenkin muun muassa Black Isle -roolipelistudion entisiä avainkehittäjiä.

Peli on tarkoitus tuoda ainakin Windowsille, Linuxille ja Macille vuoden 2014 kevään aikoihin.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa