Roolipeliklassikot Suikoden ja Suikoden II saavuttavat Euroopankin latausmuodossa

Konamin rakastetun Suikoden-roolipelisarjan kaksi ensimmäistä osaa julkaistaan PlayStation 3:lle PSOne Classicsina myös Euroopassa.

9.12.2014 11:01

Konami on vastaamassa vihdoin pelaajien kutsuun julkaisemalla alkuperäisen Suikodenin ja Suikoden II:n PlayStation Storessa Amerikan lisäksi myös Euroopassa. Yhdysvalloissa kumpaakin peliä voidaan pelata PlayStation 3:lla ja Vitalla jo tällä viikolla, kun taas Euroopassa niitä saadaan odottaa ainakin PlayStation 3:lle vielä ensi tammikuuhun asti.

Pelien julkaisu tapahtuu PSOne Classics -muodossa. Vanhoja tuttuja rooliseikkailuja ei ole siis varustettu esimerkiksi saavutuksilla, vaan niistä saadaan pelattavaksi nimenomaan alkuperäiset PlayStation-versiot.

Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan vielä varmaa, mitkä ovat Konamin suunnitelmat Vita-tuen suhteen Euroopassa. Yhtiö pyrkii valaisemaan asiasta vielä tämän viikon aikana.

Alkuperäisen Suikodenin Japanin-julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi jo 19 vuotta. Euroopassa peli nähtiin alkujaan vuonna 1997, kun taas jatko-osa rantautui tänne vuonna 2000. Sarja muistetaan muun muassa siitä, että sen pelit tarjoavat huiman määrän hahmoja, joita pelaajat pystyivät värväämään sankarijoukkoonsa.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa