Roolipeliklassikko Dragon Quest VII saapuu vihdoin ja viimein Eurooppaan!

Dragon Quest VII saadaan vihdoin ja viimein Eurooppaan ensi vuonna pelin 3DS-version muodossa! Myös Dragon Quest VIII:n 3DS-versio saadaan länteen.

13.11.2015 03:06

Alunperin alkuperäiselle PlayStationille vuonna 2000 tuotu japanilainen roolipeli Dragon Quest VII on vihdoin saavuttamassa Euroopan. Nintendon viime yönä järjestämä Direct-lähetys on paljastanut, että pelistä Japanissa peräti kaksi vuotta sitten julkaistu 3DS-uusioversio on vihdoin tulossa täkäläisille markkinoille ensi vuonna yhdessä Dragon Quest VIII: A Journey of the Cursed Kingin tuoreen 3DS-version kanssa.

Dragon Quest VII:n 3DS on täysin uusitulla 3D-ulkoasulla varustettu versio pelistä, jota on myös sujuvoitettu hieman nykypäivään poistamalla esimerkiksi sen satunnaistaistelut. Dragon Quest VIII:n 3DS-versio on vastaavasti päällisin puolin hyvin identtinen pelin alkuperäisen PlayStation 2 -version kanssa, mitä nyt mukaan on ujutettu kosolti uutta sisältöä, kuten pari uutta pelattavaa hahmoa.

Tarkkaa julkaisuikkunaa 3DS-versioiden länsijulkaisuille ei ole vielä annettu. Toivottavasti uudet versiot kuitenkin menestyvät, sillä niiden pärjääminen vaikuttaa varmasti siihen, miten innokas Square Enix on tuomaan Dragon Quest XI:n länteen.

Lisää luettavaa