Roolipelihitti palaa länteen ensi vuonna – tällainen on Persona 5: Royal

Persona 5: Royal saapuu länteen ensi vuonna.

25.4.2019 00:04

Joulukuusta asti kiusoiteltu Persona 5: Royal on paljastunut kunnollisemmin. PlayStation 4:lle matkaava rooliseikkailu on odotetusti alkuperäisen Persona 5:n tuhdimpi versio, joka tuodaan Japaniin 31. lokakuuta sekä länteen ensi vuonna.

Kiusoittelujen mukaisesti yksi Royalin suurimpia lisäyksiä on uusi keskeinen naispuolinen opiskelijahahmo, jonka nimeksi on vahvistunut Kasumi Yoshizawa. Tämän ohella tuoretta tarinasisältöä kelpaa odottaa uuden lukukauden muodossa, minkä lisäksi tarjolla on aina vain enemmän kaupunkialueita, uusi Social Link -hahmo ja viilauksia jo aiemmin nähtyihin luolastoihin sekä mekaniikkatarjontaan.

Virallinen tuki PlayStation 4 Prolle on saatu samalla mukaan yksityiskohtaisemman ulkoasun muodossa. Säveltäjä Shoji Meguron faneilla on myös syytä juhlaan, sillä lisää musiikkiakin on tiedossa.

Royalen japanilaisilla kotisivuilla tarjolla on jo joukko ensimmäisiä ruutukaappauksia tulevasta. Tuoreella trailerilla voi myös bongailla uudistuksia.

Tähän mennessä alkuperäistä Persona 5:tä on myyty Atlusin mukaan maailmanlaajuisesti 2,7 miljoonaa kappaletta. PlayStation 4:n ohella se on ollut saatavilla PlayStation 3:lle.

Lähde: Gematsu, Siliconera

Lisää luettavaa