Roolipelihitti lähtee XCOMin poluille – Divinity: Fallen Heroes paljastettiin

Divinity: Fallen Heroes on hieman erilaisempi seuraaja Divinity: Original Sin 2:lle.

27.3.2019 19:04

Belgialaiskehittäjä Larian Studios on paljastanut uuden osan Divinity-sarjaansa. Divinity: Fallen Heroes on eräänlainen tarinallinen seuraaja Divinity: Original Sin 2:lle, joskin pelillisesti se muistuttaa enemmän taktikointisarja XCOMia.

Fallen Heroes jättää seikkailut vähemmälle ja koostuu enemmän hajanaisista taistelutehtävistä, joita seilataan suorittamaan lentävällä Lady Vengeance -sotaluksella. Tehtäviä suorittavat aina kerrallaan neljän hengen ryhmät taistelussa, jotka nojaavat paljon Original Sinin perusteisiin mutta sekoittavat myös pakkaa erottamalla esimerkiksi selkeämmin pelaajaryhmän ja vihollisten vuorot omiin sumppuihinsa.

Täysin ilman roolipeluuta Fallen Heroes ei sentään jää. Taistelujen välissä tarjolla on esimerkiksi valintojen tekemistä, jotka voivat vaikuttaa esimerkiksi oman miehityksen ja eri hahmojen uskollisuuteen.

Larianin kanssa Divinity: Fallen Heroesia on ollut mukana tekemässä tanskalaisstudio Logic Artist. Kehittäjän aiempiin luomuksiin lukeutuvat strategiset roolipelit Expeditions: Conquistador ja Expeditions: Vikings.

Ulos Divinity: Fallen Heroes on saapumassa tämän vuoden aikana ”useammille alustoille”.

Lähde: Rock Paper Shotgun, Eurogamer

Lisää luettavaa