Romahdus on uuden alku – Absolver: Downfall ilmestyy loppukuusta

Absolverin ilmainen laajennusosa Downfall ei siinnä enää kaukana.

16.9.2018 05:02

Syyskuun 25. päivä saattaa muotoutua hyväksi hetkeksi palata Absolverin pariin. Ranskalaiskehittäjä Sloclapin vähäeleinen kamppailulajiroolipeli vastaanottaa tuolloin uuden isomman laajennuksensa Downfallin täysin ilman minkäänlaista hintalappua.

Downfallin saapumisesta on puhuttu vähitellen aina vuodenvaihteesta asti. Pienempi uudistuksina se monipuolistaa Absolveria uusilla varusteilla, taistelukuntien haasteilla ja Bruce Leen innoittamalla taistelutyylillä.

Isompi muutos on Downfall-tila, jossa koluamaan voi lähteä sekä yksin että yhteistyönä joka pelikerralla muotoaan muuttavaa luolastoa. Sen sisuksissa päänvaivaa aiheuttavat aiempaa kovemmat viholliset ja kolme eeppiseksi lupailtua pomovastustajaa, joiden selättämisestä tarjotaan tietysti erilaisia palkintoja.

– Laajennus on sen verran vanteraa tekoa, että siitä löytyy jotakin niin yhteisömme PvE- kuin PvP-pelaajille, jotka ovat saattaneet pelata peliä alusta asti viime vuonna tai lähteneet juuri matkalle kohti synninpäästöä, kun Absolver oli osa PlayStation Plussaa, pelin luova johtaja Pierre Tarno kuvailee.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa