RollerCoaster Tycoon palaa – parissakin muodossa

Kymmenen vuotta sitä odoteltiin, mutta RollerCoaster Tycoon 4 on tulossa! Tapa, jolla se julkistettiin, ei ole ollut kuitenkaan kaikkein sujuvin.

18.3.2014 04:00

Atari on junailemassa jatkoa rakastetulle rakentelupelisarja RollerCoaster Tycoonille. Pelistudio On5:n sylissä muotoaan hakee nyt RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, jota pelaamaan ollaan pääsemässä iOS-laitteilla.

Toisin kuin helposti voisi odottaa, ei tuore RollerCoaster Tycoonin mobiiliversio ole ilmainen, vaan itse asiassa noin kolmisen euroa kustantava peli. Sosiaalisia ominaisuuksia ei kuitenkaan ole siitäkään unohdettu, vaan pelaajat voivat jakaa luomiaan huvipuistoja muiden kanssa ja vierailla tietenkin itsekin kaveriensa vuoristoratoja ihmettelemässä.

Koska kyseessä on ensimmäinen numeroitu RollerCoaster Tycoon sitten vuonna 2004 saapuneen RollerCoaster Tycoon 3:n, on mobiilijulkistus herättänyt jonkin verran jo hämminkiä ja raivoa monien pelaajien keskuudessa. Twitter-tilillään Atari olikin nopea varmistamaan murjotuksen keskellä, että mobiiliversion ohella RollerCoaster Tycoonista on tällä hetkellä kehitteillä myös uusi ”pc-kokemus” vielä tälle vuodelle.

Alta löytää trailerin mobiiliversiosta.

Lähde: Joystiq, Atari (Twitter)

Lisää luettavaa