RollerCoaster Tycoon laittaa vatsan sekaisin pc:llä jälleen ensi vuonna

Huvipuistosimu RollerCoaster Tycoonin seuraavaa uutta pc osaa ei saadakaan vielä tänä vuonna, mutta tulossa se kuitenkin on.

15.8.2014 17:22

Atari on paljastanut seuraavan pc:lle tuloaan tekevän RollerCoaster Tycoon -pelin. Lisää huvipuistoja päästään rakentamaan jälleen vuoden 2015 alussa, jolloin julkaisunsa näkee RollerCoaster Tycoon World.

Yhdysvaltalaisen Pipeworksin kehittämä World on ensimmäinen kunnollisempi RollerCoaster Tycoon -peli pc:llä sitten vuoden 2004 nähdyn RollerCoaster Tycoon 3:n. Uusin osa saapuu varustettuna nyt neljää pelaajalla tukevalla yhteistyötilalla, parannetuilla rakenteluominaisuuksilla sekä mahdollisuuksilla vierailla muiden pelaajien huvipuistossa ja jakaa kyhäämiensä laitteiden pohjapiirrustuksia.

Jo aiemmin tänä vuonna Atari yritti tuoda uusia tuulia RollerCoaster Tycoon -sarjaan On5-studion kehittämällä RollerCoaster Tycoon 4 -mobiilipelillä, joka ei tosin saanut järin ruusuista vastaanottoa. Worldin osalta Atari onkin jo kiireellä lupaillut, että peli täysin pc:lle sovitettu kokemus ja vapaa myös mikromaksuista.

Lähde: Atari, RollerCoaster Tycoon (twitter)

Lisää luettavaa