Rockstar vastaa: Miksi Grand Theft Auto V:n pc-versio viivästyi?

Grand Theft Auto V:n Xbox One- ja PS4-versiot saapuvat viimein pelaajien käsiin marraskuussa, mutta miksi pc-pelaajat joutuvat vielä odottamaan?

16.9.2014 07:28

Rockstar Games paljasti viime viikon lopussa pelaajien kauan odottaman Grand Theft Auto V:n julkaisupäivämäärän pc:lle ja uudelle konsolisukupolvelle.

Pitkään syyskauden aikana ilmestyväksi lupaillun GTA V:n uudistetun version vahvistettiin saapuvan Xbox Onelle ja PS4:lle 18. marraskuuta. Pc:llä Michaelin, Trevorin ja Franklinin tarinaan päästään kuitenkin pureutumaan reilua kahta kuukautta myöhemmin, mikä herätti pc-pelaajien joukossa kysymyksiä viivästyksen syystä. Kehittäjä Rockstarin mukaan GTA V:n pc-version viivästymisen taustalla on kuitenkin se perinteinen syy.

-Olemme iloisia nähdessämme, että niin moni teistä on innoissaan GTA V:n uusien versioiden julkaisusta ja odotamme pääsevämme jakamaan lisätietoja kanssanne piakkoin, studion blogissa julkaistussa vastauksessa todetaan.

-Olemme myös uskomattoman tohkeissamme GTA V:n tuomisesta pc:lle, mutta peli vaatii hieman lisää kehitysaikaa ollakseen niin upea ja hiottu kuin mahdollista. Pysykää kuulolla, sillä paljastamme uusia ominaisuuksia ja tietoja kaikista uusista versioista tulevien viikkojen aikana.

Uusilla ominaisuuksilla sekä parannellulla ulkoasulla höystetty Grand Theft Auto V julkaistaan pc:lle 27. tammikuuta.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa