Rockstar vahvisti ehostetun Grand Theft Auto: The Trilogyn – nykyversiot vedetään pian pois digikauppapaikoilta

Grand Theft Auto III, Vice City ja San Andreas uudistuvat nykypolven laitteille "pian".

22.10.2021 14:21

Rockstar on vahvistanut pitkään huhutun Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition -nimellä kulkevan kokoelman. Lupailujen mukaisesti vielä tämän vuoden aikana ilmestyvä paketti pitää sisällään Grand Theft Auto III-, GTA: Vice City- ja GTA: San Andreas -pelien ehostetut versiot.

Kokoelman annista ei julkaistu vielä varsinaista pelikuvaa, mutta pelien ulkoasun ja pelimekaniikkojen luvataan kohentuneen alkuperäisistä versioista. Tarkoituksena olisi silti kunnioittaa pelien alkuperäistä ilmettä ja tuntumaa. Samalla kerrotaan, että GTA3:n, Vice Cityn ja San Andreasin nyt myynnissä olevia versioita ryhdytään poistamaan digikauppapaikoilta jo ensi viikon aikana.

Niin PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Switchille, Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin Rockstar Launcherin kautta ”pian” ilmestyvä kokoelma juhlistaa erityisesti Grand Theft Auto III:n 20-vuotista taivalta. Myös iOS- ja Android-laitteet saavat kokoelmasta oman versionsa ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

– Haluamme sydämiemme pohjalta kiittää kaikkia Grand Theft Auto -faneja, jotka ovat tukeneet pelejä kahden vuosikymmenen aikana. Teidän rakkautenne ja arvostuksenne pelejä kohtaan on auttanut meitä puskemaan sarjaa eteenpäin jokaisen osan kohdalla, julkistuksessa sanaillaan.

Rockstar lupailee julkaisevansa tarkempia Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition -lisätietoja piakkoin. Sitä odotellessa ohesta voi katsastaa tuoreen fiilistelymuotoisen julkistustrailerin.

Lähde: Rockstar

Lisää luettavaa