Rockstar-näyttely esittelee ennennäkemätöntä Read Dead Redemption 2 -konseptitaidetta

Skotlannin kansallismuseossa pääsee nyt ihastelemaan Rockstar Northin juhlanäyttelyä.

3.7.2024 12:00

Kesäkuun lopussa avattu Skotlannin kansallismuseon Game On -näyttely kartoittaa 50 vuoden ajalta videopelihistoriaa. Osana Game On -näyttelyä on nyt nähtävissä Skotlannin kuuluisimman pelistudion Rockstar Northin juhlanäyttely.

Näyttelyssä on esillä Red Dead Redemption – ja GTA-pelisarjoihin keskittyviä esineitä, jotka Rockstar on lainannut museolle.  Näyttelystä löytyy Red Dead Redemption 2: lle omistettu osio, joka sisältää upouutta ja ennennäkemätöntä konseptitaidetta, jonka Rockstar lahjoitti näyttelyä varten.

Museossa pääsee myös katselemaan Grand Theft Auto -muistoesineitä, jotka kattavat pelisarjan historian.

Rockstar Gamesin julkaisutoiminnan johtajan Jennifer Kolben mukaan ”Skotlanti on ollut keskeisessä asemassa videopelien kehityksessä mediavälineenä”.

– Olemme innoissamme voidessamme auttaa Skotlannin kansallismuseota paljastamaan lisää maan panoksesta tähän kukoistavaan nykyaikaisen kulttuurin osa-alueeseen, Kolbe toteaa.

Game On -näyttely on esillä Skotlannin kansallismuseossa 29. kesäkuuta – 3. marraskuuta. Näyttely sisältää yli 100 pelattavaa peliä, jotka kattavat videopelien historian viimeisten 50 vuoden ajalta.

Lähde: Video Games Chronicle

Lisää luettavaa