Grand Theft Auto Onlinen suosittuja ryöstötehtäviä saadaan tuskin lisää ainakaan lähiaikoina.

Pelin kehittänyt Rockstar vastaili verkkosivuillaan tällä viikolla pelaajien kysymyksiin Grand Theft Auto V:stä ja Grand Theft Auto Onlinesta. Puheeksi tulivat myös kuumeisesti vuodenvaihteessa odotetut, maaliskuussa vihdoin Onlineen saapuneet ryöstötehtävät, mutta lisää ryöstelyä toivoville keskustelu ei kuitenkaan liene mieluista.

– Olkaa ymmärtäväisiä – ryöstötehtävien lisääminen peliin oli suunnaton projekti, emmekä voi noin vain luoda ja julkaista uusia muiden tehtävätyyppien tapaan, Rockstar pahoittelee sivuillaan.

Rockstar sivuutti vastauksessaan täysin mahdolliset suunnitelmat uusien ryöstöjen varalle, ja totesi sen sijaan lisäävänsä muuta sisältöä GTA Onlineen tulevina kuukausina. On siis mahdollista, että studio sai lopullisesti tarpeekseen ryöstöistä useampia vastoinkäymisiä kokeneen julkaisuväännön aikana.

Pelkästään huonoja uutisia Rockstar ei toimittanut: studio kertoi keskittyvänsä uuden pelisisällön ohella muun muassa Rockstar Editor -videoeditorin kääntämiseen nykysukupolven konsoleille ja rattituen kehittämiseen pc:llä.

Lähde: Rockstar Newswire, PC Gamer

Lisää luettavaa