Rocket League ylsi täyden vuoden ikään – kehitys jatkuu vahvana vielä tulevaisuudessakin

Rocket League on yltänyt nyt täyden vuoden ikään, eikä sen kehittäjillä ole vielä mitään aikeita hylätä menestyksekästä luomustaan.

10.7.2016 04:15

Ajopelien ja jalkapallon menestyksekkäästi yhteen tuonut Rocket League on saavuttanut tällä viikolla täyden vuoden iän. Peli julkaistiin alunperin 7. heinäkuuta 2015 niin PlayStation 4:lle kuin pc:llekin, mistä se on sittemmin löytänyt tiensä vielä myös Xbox One -kansan ulottuville.

Vuoden aikana kehittäjä Psyonix kertoo saaneensa pelilleen kaikkiaan yli 18 miljoonaa pelaajaa, jotka ovat pelanneet pelissä yhteensä 545 miljoonaa ottelua. Keskimäärin pelaajia Rocket Leaguen kerrotaan keränneen puoleensa päivittäin 1,1 miljoonaa, kun taas varsinaisia kopioita pelistä on myyty pelaajille 6,2 miljoonaa kappaletta. Lisäsisältöä Rocket Leagueen on mennyt kaupaksi 5,5 miljoonan kappaleen edestä.

Viimeisen kolmen kuukauden aikana PlayStation 4 on ollut suosituin alusta pelata Rocket Leaguea. Psyonixin mukaan pelin aktiivisesta pelaajakunnasta 40 prosenttia löytyy juurikin Sonyn alustalta, kun taas sekä Xbox One että pc nappaavat molemmat oman 30 prosentin lohkon kokonaismäärästä.

Kuvan pelin suosituimmista osista voi katsastaa ohesta. Kuvaa klikkaamalla sen voi nähdä suurempana.

Kiitoksena pelinsä saamasta suuresta suosiosta Psyonix on luvannut, ettei se ole aikeissa lopettaa vielä Rocket Leaguen tukemista. Aikomuksena kehittäjillä on tuoda peliin vielä niin uusia kenttiä, varusteita, pelitiloja kuin muuta lisäsisältöä ja tehdä tämän kaiken paremmin kuin koskaan aiemmin. Mikäli vain mahdollista, on pelin tuen tarkoitus jatkua vielä ainakin seuraavat 52 viikkoa.

Lähde: Psyonix

Lisää luettavaa