Rocket League -kehittäjä Psyonix siirtyy Fortnite-mahti Epic Gamesin omistukseen

Psyonix sai aikoinaan syntynsä Epic Gamesin kautta. Nyt se on osa Fortnite-jättiä.

2.5.2019 06:28

Epic Games on ostanut Rocket Leaguea tekevän amerikkalaisstudio Psyonixin. Vahvistus kauppoihin saatiin keskiviikkoiltana, joskaan esimerkiksi minkäänlaista kauppahintaa ei ole julkistettu.

Rocket Leaguen kotisivuilla Psyonix on lupaillut, että lyhyellä aikavälillä kaupat eivät tule millään muotoa näkymään suositun autopalloilupelin elämässä, vaan se jatkaa päivittymistä tasaiseen tahtiin uudella sisällöllä ja ominaisuuksilla. Pidemmälläkin tähtäimellä Epic-kauppojen kerrotaan auttavan pelin kasvamisessa.

Myös elektronisen urheilun saralla kaupoista luvataan olevan hyötyä Rocket Leaguelle. Keskeisenä etuna Psyonix kun kertoo saavansa Epicin kautta pääsyn aina vain suurempiin resursseihin.

Pc:llä Rocket League on tulossa kauppojen myötä saataville vielä Epic Games Storeen, mutta Steam-version ylläpito jatkuu sekin. Steam-versio pysyy myös myynnissä ainakin toistaiseksi. Tulevaisuutta koskevista myyntisuunnitelmista Epicin on määrä ilmoittaa myöhemmin.

Jo ennen kauppojen syntyä Epicilla ja Psyonixilla on piisannut yhteistä historiaa. Sen lisäksi, että esimerkiksi Rocket League on tehty Epicin omaa Unreal-pelimoottoria käyttäen, sai Psyonix aikoinaan käytännössä alkunsa Unreal Tournament 2004:n Onslaught-pelitilan kehityksestä. 

Lähde: Rocket League, US Gamer

Lisää luettavaa