Musiikkipeleihin erikoistunut pelitalo Harmonix on lähestynyt Rock Band -sarjan faneja kyselyn muodossa. Viidestä osasta koostuva kysymysten sarja utelee käyttäjiltä esimerkiksi, miten paljon he ovat Rock Bandia nykyisin pelanneet ja mitä he haluaisivat nähdä Rock Bandin suhteen tulevaisuudessa.

Harmonix ei ole vielä ainakaan toistaiseksi virallisesti julkistanut uutta Rock Band -sarjan osaa, mutta se ei ole kuitenkaan missään tapauksessa myöskään väittänyt, että sarja olisi kuollut. Muun muassa kesäkuussa yhtiön johtoportaassa vaikuttava Alex Rigopulos kertoi teknologiasivusto VentureBeatille, kuinka Harmonixin on vielä määrä palata sarjan pariin, kun aika on oikea.

Viimeisin täysiverinen Rock Band -peli nähtiin vuonna 2010 Rock Band 3:n muodossa. Harmonix on myöhemmin hyödyntänyt brändiä myös latauspeli Rock Band Blitzissa, joka muistutti tyyliltään kuitenkin enemmän pelitalon vanhempaa Amplitude-tuotosta kuin tavanomaista Rock Band -osaa.

Ilman uutta Rock Bandiakin Harmonixilla piisaa kyllä tälläkin hetkellä töitä. Loppuvuotta ajatellen yhtiöllä on työn alla nyt muun muassa Kinect-pelit Fantasia: Music Evolved Xbox Onelle ja Xbox 360:lle ja Dance Central Spotlight Xbox Onelle. Ensi vuonna PlayStation 4:llä ja PlayStation 3:lla on vuorostaan tarkoitus nähdä joukkorahoitettu uusi Amplitude-peli, ja onpa Harmonixin ja Hidden Path Entertainmentin yhteistyöprojekti Chromakin ilmeisesti vielä jollain asteella hengissä.

Lähde: Polygon, VentureBeat

Lisää luettavaa