Robottipiraatit valmistautukaa: taktikointipeli SteamWorld Heist sai julkaisupäivän

Vuoropohjainen robottitoimintapeli SteamWorld Heist saadaan pelattavaksi 3DS:lle vielä ensi viikon aikana. Muita versioita saadaankin sittne odotella ensi vuoteen.

1.12.2015 16:14

Ruotsalaiskehittäjä Image & Formin seuraava peli SteamWorld Heist on saapumassa pian ensimmäisten pelaajien käsiteltäväksi. Kehittäjiensä mukaan peliä on mahdollista alkaa pelailla 3DS:llä 10. joulukuuta, jolloin se saapuu hankittavaksi ladattavassa kuosissa eShop-kauppapaikalle.

Tavanomaisissa olosuhteissa SteamWorld Heist on kustantamassa pelaajilleen noin 20 euroa. Image & Form kuitenkin lupailee, että mikäli pelin ostaa ennen vuoden vaihtumista, voi sen saada itselleen kolmen euron alennuksella. Samalla pelin mukaan saa myös 3DS.n kotivalikkoon asetettavan Heist-aiheisen teeman.

Parin vuoden takaisesta SteamWorld Dig -pelistä poiketen ei SteamWorld Heist ole enää tasoloikkapeli, vaan vuoropohjainen taktikointikokemus. Uutukaisessa pelaajat lähtevät matkustamaan ympäri avaruutta käskyttäen pientä robottiarmeijaa, jolla tarkoituksena olisi varsinkin ryöstellä erilaisia avaruusaluksia. Pelattavaa tämän kaiken luvataan tarjoavan ainakin noin 20-25 tunnin edestä.

3DS:n lisäksi pelin on tarkoitus saapua vielä myös Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Wii U:lle, Vitalle, pc:lle ja iOS:lle. Tarkkaa ajankohtaa kyseisten alustojen versioista ei olla kuitenkaan vielä saatu.

Lähde: Image & Form

Lisää luettavaa