Robottikultakuumetta ei noin vain tyydytetä – aluevaltaus jatkuu ensi viikolla

Koukattuaan 3DS-versionsa jälkeen niin pc:lle kuin PlayStationeillekin on SteamWorld Dig viimein saapumassa myös Wii U:lle.

23.8.2014 21:30

Ruotsalaisesta pienpeliosaamisesta näytteitä antanut latauspeli SteamWorld Dig on kulkenut elämässään pian täyden ympyrän. 3DS:llä ensi kertaa debytoinut ja siitä pc:lle ja PlayStationeille saapunut kehuttu 2D-loikinta on vihdoin alkavalla viikolla palaamassa Nintendo-pelaajien hyväiltäväksi Wii U -version muodossa.

– Image & Formilla ja Nintendolla on jo pitkä yhteinen historia. Julkaisimme ensimmäisen pelimme Nintendon konsolille vuonna 2010 (SteamWorld Tower Defense) ja useat meistä ovat suuria Nintendo-faneja. Julkaiseminen Wii U:lle tuntuu siis mahtavalta, kertoo Image & Formin pr-vastaava Mikael Forslind.

Wii U:n eShopiin SteamWorld Dig on tupsahtamassa 28. elokuuta yhdeksän euron hintaisena pelinä. Kuten odottaa saattaa, on Wii U -versio oppinut yhden jos toisenkin tempun pc-veljeltään varsinkin graafisilta ansioiltaan, minkä lisäksi pelata pystyy nyt myös pelkkää Wii U:n GamePadia tuijottamalla. Tuki Pro Controlleri kyllä löytyy myös.

Mikäli hallusta löytyy ennalta myös 3DS:n versio SteamWorld Digista, voivat eurooppalaiset pelaajat hankkia pelin Wii U:lle 25 prosentin alennuksella.

Lähde: Image & Form, NeoGAF

Lisää luettavaa