Ritarillisuus saavuttaa konsolipelaajat kuun lopulla (päivitetty)

Chivalry: Medieval Warfare opettaa keskiaikaista sodankäyntiä konsolikansalle vielä lokakuun lopulla.

18.10.2014 15:20

Päivitetty 18.10. kello 16.40: Activision on päivittänyt julkaisutietoja PlayStation 3:n ja Xbox 360:n Chivalryn suhteen. Peli onkin saapumassa nyt Pohjois-Amerikan PlayStation Storeen 2. päivä joulukuuta, kun Xbox 360:llä julkaisu tapahtuu päivää myöhemmin.

Euroopassa PlayStation-versio nähdään oletettavasti myös 3.12. Hintaa pelille kertyy noin 15 euroa.

Alkuperäonen uutinen 14.10.: Kaaosta, 12 pelaajan nettimoninpeluuta ja keskiaikaa yhdistävä Chivalry: Medieval Warfare on saanut julkaisupäivän konsoliversioidensa osalta . Pari vuotta jo pc:llä pelattavissa ollut tekele nähdään pelin tuoreiden mainosten mukaan pohjoisamerikkalaisilla PlayStation 3 -konsoleilla 28. päivä marraskuuta ja Xbox 360:llä päivää myöhemmin.

Mikäli mitään erikoisia mutkia ei pelin julkaisun suhteen ilmene, nähtäneen Chivalry vielä myös Euroopassakin PlayStation 3:lla 29. marraskuuta.

Konsoleilla Chivalrya tullaan jakelemaan latausmuodossa Activisionin julkaisemana. Pelijätti ei ole erityisemmin jaellut yksityiskohtia konsoliversioiden ominaisuuksista, mutta ainakin mainoksista päätellen julkaisija näyttää sentään ymmärtäneen sen, ettei Chivalry ole välttämättä se aivan vakavin asia maailmassa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa