”Riskaabeli” Journey-kehittäjien uutuuspeli ainakin kahden vuoden päässä

Thatgamecompanyn seuraavaa peliä saadaan odottaa vielä parikin tovia. Pelitalolle ominaisia teemoja ei hylätä kuitenkaan siinäkään.

4.8.2013 09:45

Tunnelmallisella Journey-pelillään palkintokaappejaan täyttäneen Thatgamecompanyn seuraava luomus on vielä ainakin parin vuoden päässä julkaisustaan. Tiedon on tuonut ilmi The New Yorkerin tällä viikolla julkaisema artikkeli, jota varten lehti haastatteli pelitalon perustajajäsen Jenova Chenia.

Haastattelussaan Chen on kuvaillut uutta luomusta ”riskaabeliksi” peliksi, joka on eräänlainen hänen aiempien tuotosten ”äpärälapsi”. Tällä hän viittaa ainakin siihen, että peli on käsittelemässä Thatgamecompanylle tyypillisiä teemoja, kuten itsetutkiskelua sekä nostalgiaa, ja seuraa muutenkin Chenin vanhempien pelien esimerkkiä.

Journeyn tapaan uuden pelin pitäisi olla pelattavissa sekä yksikseen että muiden kanssa niin, etteivät pelaajat vuorovaikuta keskenään ainakaan pelin sisällä sanoja käyttäen. Tällä kertaa mukana saatetaan kuitenkin myös nähdä mahdollisuus pelata peliä yhteistyönä samalta sohvalta käsin. Chen kokee pelin olevan nimittäin helpommin lähestyttävämpi, kun sitä voi pelata rakkaimpiensa seurassa.

Lähestyttävyydessä auttaa tällä kertaa toki myös se, että pelin on määrä saapua useammallekin eri alustalle.

Kokonaisuudessaan The New Yorkerin artikkelin löytää lähdelinkistä.

Lähde: The New Yorker

Lisää luettavaa