Risk of Rain 2 räiski tiensä yllättäen Steamiin – innokkaimmille tarjolla ilmainen ylimääräinen kopio pelistä

Risk of Rain 2:n varhaisjulkaisu koitti aivan yllättäen, ja mukava etukin on liitetty kylkeen innokkaimmille.

29.3.2019 17:07

Kolmihenkisen Hopoo Gamesin räiskintäpeli Risk of Rain 2 on saanut yllättäen varhaisjulkaisun Steamissa. Peli paljastettiin alkujaan jo lähemmäs kaksi vuotta sitten, mutta minkäänlaista ennakkovaroitusta sen saatavuudesta ei oltu aiemmin annettu.

Risk of Rain 2:n yllätykset eivät jää myöskään tähän. Mikäli 18 euron hintaisen pelin käy nappaamassa Steamista ennen iltayhdeksää 30. maaliskuuta, saa itselleen ylimääräisen kopion pelistä kaverille annettavaksi.

Edeltäjänsä malliin Risk of Rain 2 on roguelike-muottiin sovitettu yhteistyövetoinen toimintapeli, jossa kuolema on julma kaveri ja pelialueet muodostuvat satunnaisesti. Keskeinen muutos vanhaan on kolmiulotteisuus, sillä alkuperäistä peliä pelailtiin puhtaasti kaksiulotteisesta näkövinkkelistä.

Suunnitelmissa Hopoolla olisi pitää Risk of Rain 2 varhaisjulkaisukuosissa noin 12 kuukautta. Kehityksen varrella se on saamassa niin lisää kenttiä, hahmoja, esineitä, pomoja ja loppuja. Hiomistakin pitäisi olla luvassa, vaikka peruspelattavuuden ja moninpelikokemuksen pitäisi olla kuitenkin jo aikalailla kohdillaan.

Pelin julkaisussa on ollut tukena Gearbox Publishing.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa