The Rise of Skywalker kohtaa tällä viikolla Star Wars Battlefront II:n – tältä näyttää meno

Battlefront ei sivuuta tietenkään The Rise of Skywalker -kekkereitä.

16.12.2019 17:14

Uusin Tähtien sota -elokuva The Rise of Skywalker saa ensi-iltansa tämän viikon keskiviikkona ja se näkyy myös Star Wars Battlefront II:ssa. Tällä viikolla peliin tuodaan elokuvan mukaan teemoitettu päivitys, mikä tarkoittaa niin uuden pelialueen kuin hahmojen lisäystä.

Tuore pelialue on The Rise of Skywalker -trailereista tuttu viidakkoplaneetta, joka lisätään osaksi pelin Heroes vs. Villains -tilaa sekä Co-Op -puolta mahdollistaen pelaamisen niin vastarinnan kuin Ensimmäisen ritarikunnan riveissä. Vanhemmat kentät Takodana, Jakku ja Starkiller Base liittyvät nekin samalla osaksi Co-Op-osuutta hyökkäys- ja puolustusskenaarioiden puolella.

Lisäjoukkoina päivitys tuo taistelukentälle vuorostaan neljä tuoretta sotilasyksikköä. Ensimmäisen ritarikunnan osalta lisäykset ovat punaiseen haarniskaan sonnustautuneet nopeat ja edistyksellisillä aseilla varustetut Sith trooperit sekä ketterät Jet Trooperit. Vastarinnassa puntteja tasaavat vuorostaan Gunner ja Spy, joita edustavat The Rise of Skywalkerin uudet muukalaishahmot.

Sankarihahmot Finn, Rey ja Kylo Ren saavat samalla uusia ulkoasuja käyttöönsä.

Uusi sisältö julkaistaan pätkissä. Tiistaina 17. joulukuuta tarjolle tuodaan ensin uudet joukot ja ulkoasulisäykset. Viidakkoplaneetta avautuu virallisesti vuorostaan 20. joulukuuta.

Meno jatkuu vastaavassa hengessä vielä myös tammikuussa, jolloin Battlefront II:n Capital Supremacy -puoli liitetään osaksi uutta viidakkoplaneettaa ja Jakkua. Tuolloin tarjolle saadaan kaksi uutta sankarihahmoakin BB-8:n ja tämän pahisvastine BB-9E:n muodossa.

Lähde: EA Star Wars

Lisää luettavaa