Rise of the Tomb Raiderin kausikortti paljastui – näin Lara Croft seikkailee julkaisun jälkeen (päivitetty)

Rise of the Tomb Raiderin kausikortti antaa ensimmäisiä vihjauksia peliin suunnitellusta lisäsisällöstä.

7.10.2015 19:10

Microsoft on valottanut Rise of the Tomb Raiderin lisäsisältöä koskevia suunnitelmia paljastamalla pelistä myyntiin tulevan kausikortin.

Xbox Games Store -latauskaupasta peräisin olevien tietojen mukaan Rise of the Tomb Raiderin kausikortti auttaa kolmen suuremman lisäsisältöjulkaisun voimin laajentamaan pelin yksinpelikampanjaa ja päästää pelaajia myös kilpailemaan kavereiden kanssa. Lisäsisältöpaketeista yksi on pelaajat äärimmäisiin olosuhteisiin selviytymään usuttava Endurance Mode, kun taas Baba Yaga: Temple of the Witch -niminen seikkailu asettaa tutkimaan kokonaan uutta hautaholvia. Kolmas pelin lisäsisältöpaketti kantaa vuorostaan nimeä Cold Darkness Awakened ja siinä pelaajat haastetaan taistelemaan ”tartunnan saaneita saalistajia” vastaan.

Osaksi kausikorttia näyttäisi kuuluvan myös yli neljän kuukauden ajan peliin lisättävien asusteiden, aseiden ja tutkimuskorttien eli siis Expedition Cardien saanti. Kortteja on mahdollista käyttää Rise of the Tomb Raiderin ”lisäpelitiloissa” ja ne tavalla jos toisella muovaavat hieman pelikokemusta lisäämällä niihin esimerkiksi ylimääräisiä haasteita. Kortteja tullaan myymään peliin myös erikseen ainakin viidessä erilaisessa paketissa. Näitä ovat Hopeapakkaus, Kultapakkaus, Haastepakkaus, Etulyöntiasemapakkaus ja Villipakkaus.

Xbox Games Storessa ei ole annettu vielä hintaan Rise of the Tomb Raiderin kausikortille. Viimeviikkoinen Amazon-verkkokaupan vuoto kuitenkin vihjaa sen kustantavan noin 30 euroa.

Rise of the Tomb Raider saadaan Suomessa Xbox Onelle ja Xbox 360:lle 13. marraskuuta. Pc:lle peli saapuu joskus ensi vuoden alussa, kun taas PlayStation 4 -pelaajien vuoro koittaa noin vuoden päästä.

Päivitys kello 22:10: Tomb Raider -sarjan virallinen Tumblr-sivu on tarjonnut lisätietoja pelin ”lisäpelitiloista”. Tällaisiksi peli laskee pelin lukujen uudelleenpeluun sekä astetta erikoisemmat Score Attack- ja Remnant Resistance -tilat. Score Attack lisää vanhoihin kenttiin uusia sääntöjä ja pisteyttää pelaajat sitten suorituksen mukaan. Remant Resistance vuorostaan antaa pelaajien luoda omia tehtäviään ja haastaa sitten muita suorittamaan niitä.

Varmaa nyt myös on, että Expedition-kortteja ei ole pakko ostaa vain oikealla rahalla, vaan se onnistuu myös pelissä ansaittavalla virtuaalirahalla.

Lähde: NeoGAF, Xbox Games Store

Lisää luettavaa