Retroräiskintää, korttiläiskintää ja uusi roolipeli Pathfinder-tekijöiltä – peräti kolme uutta Warhammer 40,000 -videopeliä paljastettiin

Myös 2D-toimintapeli Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef päivättiin ja Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr vahvistui uudelle sukupolvelle. Darktideen ja Space Marine II:een saatiin niihinkin tuoreet silmäykset.

2.6.2022 18:15

Peräti kolme uutta Warhammer 40,000 -peliä on paljastunut osana perinteistä Warhammer Skulls -tapahtumaa.

Yksi huomattavimpia tapauksia oli Pathfinder-roolipelejä tehneen venäläiskyproslaisen Owlcat Gamesin seuraava teos, joka on pc:lle sekä ”konsoleille”  kehitteillä oleva Warhammer 40,000: Rogue Trader. Siinä ohjaksiin saadaan tietenkin galaksin kartoittamattomia seutuja Keisarin siunauksella tutkiskeleva rogue trader, jonka suhde ympäröivään maailmaan, tämän alaisiin ja toki Keisariin itsensä määrittyvät pelaajan valintojen ja tekojen kautta.

– Pyrimme tuomaan peliin kaiken, mitä klassisten roolipelien fanit rakastavat ja odottavat: kohtalokkaita päätöksiä, epälineaarisen tarinan, vahvan ja monipuolisen kumppanijoukon yhdessä addiktiivisten ja monimutkaisten pelijärjestelmien kanssa, Owlcatin vetäjä Oleg Shpilchevsky hehkuttaa.

Toistaiseksi Warhammer 40,000: Rogue Traderille ei ole vahvistettu julkaisuajankohtaa. Alta katsoa voi sen trailerin.

Toinen isommin huomiota herättänyt Skulls-julkists oli Focus Entertainmentilla ja Auroch Digitalilla kehitteillä oleva Warhammer 40,000: Boltgun. Kyseessä on Doomin ja Duke Nukem 3D:n kaltaisten retroräiskintöjen henkeen tehty ensimmäisen persoonan toimintateos. Pelattavaksi siinä saadaan tietenkin raskaasti aseistettu avaruusmariini, jolla tarkoitus olisi tuoda Kaaoksen joukot kyykkyyn.

Warhammer 40,000: Boltgunia voidaan odottaa ensi vuonna PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Switchille sekä pc:lle. Myös siitä löytyy traileri alta.

Kolmas Skulls-pelijulkistus oli Warhammer 40,000: Warpforge, joka on pc:lle sekä mobiililaitteille suuntaava korttipeli. Sitä kehittää The Horus Heresy: Legions -virtuaalikorttipelin myöskin tehnyt Everguild, jonka olisi tarkoitus saada peli ulos ensi vuoden aikana. Trailerin voi katsastaa alta.

Muina Skullsissa nähtyinä asioina 2D-toimintapeli Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef sai julkaisuajankohdakseen 20. lokakuuta. Peli nähdään niin PlayStationeilla, Xboxeilla, Switchillä kuin pc:llä.

Toimintaroolipeli Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr vahvistui samalla PS5:lle ja Xbox Seriesille, joille peli on odotettavissa vielä myöhemmin tänä vuonna. Sekä Warhammer 40,000: Darktideen että Space Marine II:een saatiin myös uudet vilaukset tuoreilla videoilla.

Lähde: Owlcat Games, Focus Entertainment

Lisää luettavaa